Перейти до вмісту

Реколекції для подружніх пар у Київському осередку

У Київському осередку спільноти Подружні зустрічі 23-25 березня цього року в приміщенні римо-католицького монастиря в Обухові відбулися реколекції для подружніх пар. Духовний супровід цих реколекцій здійснювали отець Володимир Мальчин, отець Роман Кострабій та сестра Анастасія. Аніматори спільноти Калюси Михайло і Оксана, Сенчуки Богдан і Оксана та Шоп’яки Віктор і Наталя доклали максимально зусиль, щоб допомогти подружжям крок за кроком пройти завдання, передбачені програмою.

Проведений захід дав можливість учасникам краще почути та зрозуміти свою половинку, а ще добрий старт для побудови діалогу у своєму подружжі. Ось лише декілька відгуків учасників про їхні почуття та думки щодо пережитих ними реколекцій:

  • «Коли нас запросили, не думала, що так зосередимось один на одному. Він і я глибинніше занурилась у наше життя і побачила перспективи в нашому подружжі. До церкви не дуже розуміла, що треба ходити. Знала, що Ісуса треба запросити персонально. Сподіваюсь, буду краще розуміти чоловіка».
  • «Тут зрозуміла, що можна більше говорити і йти іншим шляхом, щоб розуміння було взаємним».
  • «Час пройшов швидко, навіть шкода. Багато речей роздумуємо, але не доносимо один до одного. По-різному розуміємо дорогу до мети. Почули підказки, щоб об’єднати наші сили і одним шляхом йти до мети».
  • «Тут по-іншому відкрила чоловіка для себе».
  • «У нас, як у всіх, є непорозуміння, сварки. Зрозуміла, що треба почуття зворушити. Дітям скажемо, що приїхали нові мама і тато».

Наступні реколекції для подружніх пар відбудуться 30 листопада – 2 грудня 2018 року. Радо запрошуємо подружні пари взяти участь у цих реколекціях з надією по-новому закохатися у свою половинку!

Залишити відповідь